Rólam

Varga Noémi vagyok, biológus, wingwave coach, feleség és édesanya.

Egyszer az egyik barátnőm azt mondta nekem: "Mi csak azért tudjuk elviselni egymást, mert már pici gyerekkorunk óta ismerjük a másikat". Akkor ezen csak nevettem, nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget.

Mindig is éreztem, hogy valami nem jó. Nagyon sokszor rossz embernek gondoltam magam. Nem hittem el, hogy valaki szerethet engem, hogy nem az én hibám ha bármi rossz történik, hogy nem kell mindig mindenért bocsánatot kérnem. A párkapcsolataim sem voltak igazán jók. 

Először a férjem próbálta nekem elmagyarázni a wingwavet, hogy mi ez, mire jó, és nekem is segíthet. Nem hittem neki, kértem, hogy hagyjon ezzel békén. Az igazi áttörést a kislányom születése utáni időszak jelentette. Szülés utáni depresszióm lett. Akkor kezdtem el gondolkodni, hogy kipróbálom ezt a módszert is, hátha.... és milyen jól tettem. Nagyon szkeptikus voltam, nem hittem benne, semmit nem is éreztem közben, utána. A környezetemből viszont csak pozitív visszajelzések érkeztek, amelyek megerősítettek, jó úton vagyok, haladok. Segített feldolgozni a gyerekkoromból görgetett negatív érzéseket, történéseket is.

Eközben jött a gondolat, hogy én is segíteni szeretnék másoknak ezzel a módszerrel. Szeretném, hogy mások is jól érezzék magukat a bőrükben. Meg szeretném mutatni, hogy mindenki értékes ember, hogy a negatív érzéseket, hiedelmeket fel lehet oldani.

Online foglalás

Foglalj időpontot időben. A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza.