Vélemények

"Őszintén először szkeptikusan álltam a wingwave-hez és az egész coaching témához. Nekem túl spirituális humbuknak tűnt, de elmentem, mert egyik barátom megkért rá. Első kettő alkalommal nem sok eredményt tapasztaltam, de adtam neki még egy esélyt. Harmadik alkalommal viszont átütő volt az eredmény és a változás. Sokkal felszabadultabb és nyugodtabb lettem. A korábban stresszes helyzetekben pedig magabiztos tudtam maradni és pontot tudtam tenni egy mérgező párkapcsolat végére. Segített előre lépni az életben és megkönnyebbülést hozott a hosszú éveken át tartó stressztől és görcstől. Utána még két alkalommal voltam, de a hatása évekkel később a mai napig is érezhető. Ez a módszer gyors megoldást kínál az érzelmi gócok, a nagy feszültségek kioldására, mindemellett feltárja, hogy ezek valójában miből is erednek. Nagyon hálás vagyok ezért, csak ajánlani tudom mindenkinek!"

Cs. Attila

"Hihetetlen,hogy a több éves traumámat egy alkalom alatt feloldotta a wingwave. Sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok a hétköznapokban mióta rendszeresen járok. Kevésbé vagyok feszült, jobbak a probléma megoldásaim,tisztább fejjel tudok dönteni nagy nyomás alatt is. "

L. Éva

"Hosszas unszolásra próbáltam ki a módszert és semennyire se hittem benne kezdésből. Egyedül az győzött meg, hogy nem kellett kimondanom a problémáim egy idegennek, mégis tudott velem dolgozni. Pár alkalom alatt megszabadultam az egész addigi életemet végigkísérő elfolytott haragtól és dühtől, ami megmérgezte a társas és párkapcsolataim. Pár hónap után tartósan és gyökeresen javult az életminőségem. "

V. Zsolt